Arzúa é terra do queixo destino verde de Galicia paso dos peregrin@s

Arzúa acollerá unha charla obradoiro sobre a stevia e a cabaza

O Departamento de Cultura do Concello de Arzúa informa da celebración dunha charla-taller coa que se pretende dar aos veciños e veciñas a posibilidade de descubrir o potencial nutricional e culinario da stevia e da cabaza.

A actividade será impartida pola bióloga Silvia Méndez o martes 21 de maio ás catro da tarde no primeiro andar do recinto feiral “Terra do Queixo”.

Falarase da stevia como edulcorante natural e como reductor da ansiedade, ademais de como se pode conseguir, consumir ou, incluso, cultivar.

Tamén se amosarán as boas propiedades da cabaza como as vitaminas e minerais que contén ou o beneficiosa que é para regular o azucre.

Haberá unha degustación final e un sorteo de dúas prantas de stevia adultas.

Para participar é necesario anotarse previamente no Departamento de Cultura (teléfono 981 500 222) antes do día 17. A inscrición e gratuíta e as prazas son limitadas.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Sede Electrónica
Perfil do Contratante
Portal de Transparencia